Masia Ca la Caputxeta

Email Ca la Caputxeta
 
Llocs d'interès
Castelló d'Empúries, Vila comtal

thumb_castello_03Castelló d’Empúries va tenir el seu màxim esplendor durant l’Edat Mitjana des que, en el segle XI, els Comtes d’Empúries van instal•lar-hi la seva residència habitual i així es va convertir en la capital del comtat emporità.

Hi podem trobar alguns testimonis de l’urbanisme antic com places porxades, barris artesans, call jueu, convents i el temple religiós més important de la comarca: la Basílica de Sta. Maria s. XI – s. XV. “La Catedral del Empordà

 
Empuriabrava, la marina residencial més gran d’Europa

thumb_empuriabrava_04Aquesta marina residencial de més de 30 km de canals navegables és un dels enclaus turístics més extensos i originals del Mediterrani on la major part de les vivendes tenen jardí, garatge i un accés privat als canals.

Empuriabrava disposa de tots els serveis propis d’una urbs de categoria internacional, amb aeroport propi, Club Nàutic, 5000 amarradors i més de 5 km de platja de sorra fina.

 
Els Aiguamolls de l'Empordà

thumb_aiguamolls_04Un parc natural al cor de Castelló d'Empúries.

És una reserva natural de 4783 ha i un espai de convivència entre aigua, terra, ésser humà i natura. Un mosaic d’ecosistemes interdependents, però alhora ben diferenciats:

Mar; platges i sorrals costaners; llaunes i salsures; closes, peces i feixes; estanys i aiguamolls d’aigua dolça.

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 3

Promocions especials amb camps de Pitch and Putt i Golf propers a la masia, per a tots els federats.